Sunday Challenge #3

 
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp var sitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling." 
 
 
Tema: Vatten
Bilden är fotad: 24.7.2014 - 04:37
Inställningar:
Bländare - f/8  I  Slutartid: 1/125s   I   ISO:100

Bildbehandling: Flera kurvlager (detta var tyvärr en jpg bild så det var svårare att redigera den som jag ville. I  och med att bilden är från sommaren 2014 så är den inte fotad i RAW format eftersom jag inte hade Photoshop på den tiden, tyvärr...)
 
Klicka in för att se de andras bidrag Annika, Beatrice & Catarina

Kotten

 
 
 
 
Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.8 II
Här ovan ser ni de första bilderna jag fotade med min nya kamera. Bilderna är från i måndags då var vi på släktträff hos farmor och farfar. Farmor lade ut mat åt världens sötaste igelkotte och det dröjde inte länge innan  jag hade smugit med min kamera för att försöka få några bilder på "kotten".

Välkommen fullformat!

 

Igår kväll fick jag äntligen hem min fullformats kamera! <3 Jag vet inte hur länge jag har sparat pengar för att kunna köpa den men nu är den min. Dock har jag bara ett objektiv som passar till den (mitt 50mm/1.8 II). Jag har inte hunnit testa den speciellt mycket ännu men den verkar riktigt bra.