Bland snöiga kvistar

 
 
 
 
 
 
Idag fotade jag Cecilias hund Dundee igen och oj vad han har växt sen vår förra fotografering. Han har blivit lydigare och därmed lite lättare att fota ;)
 
Hoppas ni haft en bra söndag!
 

Tusen tack

Hej! Jag vile bara kika in här och säga tack så jättemycket för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg! Dessa gjorde min dag igår, tusen tack! Jag vill också säga välkommen till alla ny bloggläsare som lyckats hitta hit. Blogg.se har nämligen länkat mitt förra inlägg till deras start sida och jag har fått hela 46 kommentarer på mitt topp 15 från 2015 inlägg ^^ För mig är det väldigt stort med tanke på att jag tidigare fått ca 3 kommentarer per inlägg och haft ca 30 besökare om dagen.
 
Jag hoppas verkligen att ni kikar in här igen och att ni ska trivas här på min blogg. Om det är något speciellt inlägg ni vill se så är det bara att kommentera <3
 
 
 

15 favoritbilder från 2015

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag såg att Hannah hade gjort ett inlägg med sin topp 15 bilder från 2015 så jag tänkte at jag också kunde göra ett. Så här är mina topp 15 bilder från 2015. Har ni någon favorit? :)
 
Jag överväger att starta en Youtube kanal så att jag kan ha lite videor här på bloggen, vad säger ni om det? Vill ni t.ex se en redigeringsvideo på någon av bilderna ovan? kommentera gärna i så fall ^^