Snurra runt runt

 
 
 
Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM
Modell: Moa
Foto: Jag
 
Hej! Det var ett tag sedan jag bloggade senast, jag ber om ursäkt för det. Jag har inte fotat nästan något den senaste tiden pga grått, kallt väder och inga frivilliga modeller (+skola).
Idag ville jag verkligen blogga så jag letade efter bilder i min dator och hittade dessa, jag hade nästan glömt bort dem. Jag fotade de här bilderna på Moa i början av Oktober, vad tycker ni om dem?
 

autumn leaves

 
 
 
 

Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM
Modell: Erika
Foto&Redigering: jag
 

Blogg Galan 2016

 
Här kommer några av mina favorit bilder som jag fotat hittills i år och även en del tankar om framröstningen av årets finlandssvenska fotoblogg
 
 
 
 

 
 

Den finlandssvenska bloggvärlden exploderar för tillfälle av inlägg om blogg galan 2016 som hålls i stadshuset i Vasa i november, även jag tänkte också skriva ett inlägg om detta.
 
Just nu är det möjligt att nominera årets finlandssvenska bloggare i olika kategorier t.ex årets mode- eller skönhetsblogg, årets personliga blogg och årets FOTOBLOGG. Jag tycker att ni som läser finlandssvenska bloggar ska klicka in HÄR och nominera era favoriter (man kan nominera en blogg per kategori och behöver inte nominera i alla kategorier).
 
Även ni som bor i Sverige kan vara med och nominera det enda ni behöver göra är att klicka in, skriva er epost och vem ni nominerar. Det skulle betyda jättemycket (!) om du ville nominera mig till årets fotoblogg. Varje nominering räknas <3
 
Jag har fortfarande inte nominerat någon själv men jag kommer absolut att göra det eftersom detta är en väldigt rolig grej. Nomineringen pågår till den 28.10.2016 efter det räknas nomineringarna och en röstning påbörjas mellan de tre som fått flest nomineringar i varje kategori, ex. mellan de tre bästa fotobloggarna.
 
 
 
 
I år tror jag att även jag ska gå på Galan, bara jag hittar en klänning och lyckas övertala någon att följa med mig dit (jag vill inte gå själv ;) Galan är alltså en blogg- och nöjesgala där finlandssvensk bloggare träffas, minglar, får se på uppträdande och där de framröstade finlandssvenska bloggarna i de olika kategorierna får pris. Galan ordnades även förra året men då gick jag inte på den vilket som jag ångrade efteråt men jag fotade Carolina Forsman och hennes vänner innan de åkte dit.