Jag är vidare!

 
 
 
 
 
 
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag sökt till fotoskolan i Stockholm. Idag fick jag veta att jag är en av de 45 som gått vidare till provdagarna som ordnas 22-23 maj. Jag är så glad! Nu är jag ett steg närmare att få leva och lära mig mer om foto i 2,5 år. 
 
Här ovan ser ni de bilder som tog mig vidare. Vi skulle först skicka in 5 valfria bilder och den sista bilden är min tolkning av uppgiften "sveriges nationalrätt", i mitt fall veganska köttbullar och potatismos (eftersom jag tycker att köttbullar och potatismos är typiskt svenskt men är vegan och vill göra en personlig tolkning av uppgiften).
 
Tack Alma och Julia för att ni hjälpte mig välja bilder till ansökan. Nu får jag med spänning vänta på provdagarna och i helg står bokande av flygbiljetter på schemat.

Moa

 
 
 
 
Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM
Modell: Moa

Magiskt motljus

 
 
 
Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM
Modell: Moa
Foto och redigering: Jag 
 
En bild som jag fotade på min fina syster Moa förra veckan. Flera bilder kommer inom några dagar.
 
Hej! Idag har jag ägnat dagen åt att fota inför ansökan till fotohögskolan i Stockholm, jag blev aldeles nyss klar med redigeringen av min tolkning av förhandsuppgifter "Sveriges nationalrätt". Utöver det ska jag välja ut 5 valfria bilder, det är jag fortfarande inte klar med ;) När ansökningstiden är slut kan jag visa er vilka bilder jag sökte med, om ni vill. Jag hoppas verkligen att jag kommer in till fotohögskolan, att få studera foto i 2,5 år, lär mig mera och umgås med andra fotointresserade vore underbart.