Byte av bloggportal?

 
 
Hej! Jag har nu börjat fundera på att byta blogg portal. Jag överväger att byta från blogg.se till nouw.com orsaken till detta är att det inte går att hitta och följa min blogg på bloglovin. Jag vet inte orsaken till detta men om det är någon av er som är kunniga på det området får ni gärna berätta för mig.
 
Problemet med att byta är att jag måste fixa en ny design. Ett byte av portal ger er däremot möjlighet att följa min blogg och få veta när jag postar inlägg. Vad tycker ni? Borde jag byta till nouw.com? Är det någon av er som bloggar på den portalen, vad tycker ni i så fall om det? :)
 
 
4298696090

3 kommentarer på inlägget "Byte av bloggportal?"
2017-06-19 @ 10:08:14
Postat av: Anna

Hej ville bara komma med en liten kommentar, gillar din blogg mycket och ville gå in på olika kategorier och läsa, men man kan endast läsa 3 inlägg i alla kategorier, vore kanske en idé att lägga in en infinity-scroll? :)

Och jag tycker inte du ska byta bloggportal, gillar denna mycket! Ha en bra da! :)

Svar: Hej! Vad roligt att höra att du gillar min blogg :D Jag är inte speciellt kunnig när det kommer till bloggdesigner och dylikt men jag ska försöka fixa det
Amanda Parkkinen

2017-06-19 @ 17:01:05
URL: http://nouw.com/emeliealexandersson
Postat av: Emelie

Jag tycker om nouw!
Det är enkelt att göra snygga designs som passar just ens blogg, jag som vill ha fokus på bilder väljer då att göra den ut efter det! Väldigt simpelt och en väldigt trevlig bloggportal. Har för mig att man kan lägga in sin gamla blogg så allting flyttas med och det är ju guld!

2017-06-19 @ 18:11:05
URL: http://nouw.com/sarastorback
Postat av: Sara

Jag är väldigt nöjd med nouw. De har en välfungerande app så att man lätt kan blogga via mobilen och att göra personliga designs är superenkelt :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: