Jag kom in på fotoskolan!

 
 
Jag kan knappt tro att det är sant! Igår när jag öppnade min mail upptäckte jag att jag fått ett meddelande om att jag var antagen till fotoskolan. Någon hade tackat nej och jag som var första reserv får chansen att börja på skolan i höst. Efter det negativa beskedet om att jag inte blivit antagen utan var reserv förra veckan hade jag nästan helt gett upp hoppet om att bli antagen och lärarnas ord "det är sällan någon reserv blir antagen hade satt sina spår". Jag hade knappt vågat hoppas på att komma in som reserv. Jag är så glad! Att först starta eget företag i början av veckan och sedan komma in på den skola jag drömt om, ja der är inte illa ^^

4 kommentarer på inlägget "Jag kom in på fotoskolan!"
2017-06-17 @ 22:49:49
URL: http://mariaslinnea.blogg.se
Postat av: Maria Linnea - Minimalist living

Åh men jag visste ju det! Så kul ju! Är verkligen så glad för din skull, hoppas du kommer trivas! :)

Ps. har försökt följa din blogg på bloglovin, men den hittas inte där, vet du något om det? :D

Svar: Tack fina du!! :D Jag har inte heller hittat min blogg på bloglovin så ingen kan följa mig där vilket som är jättesynd och jag har ingen aning om varför.. Jag kontaktade de på bloglovin när jag startade min blogg för flera år sedan men fick aldrig svar. Jag funderar dock på att byta till bloggportalen nouw.com just för att ni ska kunna följa min blogg, dock måste jag ju ha ny design då också :/ låter det som en bra idé?
Amanda Parkkinen

2017-06-18 @ 12:09:07
URL: http://sevendays.fi/iisasmeds
Postat av: Iisa

Oj grattis! :D

Svar: Tack! :D
Amanda Parkkinen

2017-06-18 @ 19:19:05
URL: http://mariaslinnea.blogg.se
Postat av: Maria Linnea - Minimalist living

Ja det är ju en idé, men tycker du ska försöka kontakta bloglovin en gång till innan du byter bloggportal, jag kontaktade dem för någon månad sen då jag hade problem och fick svar inom ett dygn, men kom ihåg att man måste skriva e-mailet på engelska! :)

2017-06-19 @ 19:40:28
URL: http://mandasdiary.devote.se
Postat av: Amanda

Gud så kul grattis!! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Amanda Parkkinen
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: